woensdag 19 maart 2008

sigarendiner editie 4 @ De compagnie

De Compagnie en Publieke Werken nodigen u uit deel te nemen aan een gezellig sigaren diner. De culinaire kant van de avond wordt verzorgd door eetcafĂ© Publie­ke Werken, in Caribische stijl. De Compagnie selecteert de sigaren.
Dit diner kiezen we voor Aston sigaren. Ashton is een nieuwkomer in de sigaren markt. Gestart in 1985 vanuit Philadelphia. Het grote succes kwam met de introductie van de “Ashton VSG” serie. Een volle sigaar met een dekblad uit Equador. Het dekblad wordt 4 tot 5 jaar gelagerd en geeft de sigaar een complexe smaak. De mening van de vak­pers was juichend en de sigaar werd uitgeroe­pen tot de beste van het jaar. Aan u de gele­genheid te proeven of u het daarmee eens bent.
Wij ontvangen u met Caribische cocktail. Tij­dens de ontvangst kunt u genieten van een mooie corona uit de “Aston Classic” serie en kennis maken met de overige gasten.
Na het voorgerecht is het tijd voor de tweede sigaar een donkere “Ashton aged ma­duro ” robusto. Het Connecticut maduro dekblad krijgt de donkere kleur door een dubbele fermentatie. Bij aanvang van de sigaar geeft dit een beetje zoetigheid. De sigaar komt dan mooi op smaak met wat notige tonen. De sigaar blijft mild tot het omslagpunt ondanks zijn donker uiterlijk.
Voor het hoofdgerecht heeft u de keuze uit een vlees– of visgerecht.
Na het dessert gaan we genieten van een heerlijke after-dinner sigaar. De derde sigaar heeft een van de hoogste scores ooit behaald. Een “Ashton” virgin sun grown sorcerer. Hierbij wordt koffie geserveerd en een heerlijk digestief.

We hopen u graag op het sigarendiner te mogen verwelkomen.
Anneke en John Bodar
bodar@decompagniebreda.nl

De prijs voor deze bijzondere avond bedraagt € 59,95 per persoon.
U kunt toegangskaarten kopen bij:
De Compagnie Torenstraat 15 Breda tel.: 076-5212244

Geen opmerkingen: